Математика
Гость
17.11.2019
В одному бiдонi 24кг. олii а в другому на 6 кг менше . Усю олiю розлили в банки по 3кг у кожну. Скiльки банок було потрiбно?
Ответы:
1) 24 - 6 =18 (кг) олії в другому бідоні

2) 18 + 24 = 42 (кг) в двох бідонах

3) 42 : 3 = 14 (б) потрібно банок
взнаємо скільки олії в другому бідоні. 24-6=18кг взнаємо скільки олії в обох бідонах 24+18=42кг тепер дізнаємося скільки банок було потрібно 42кг : 3 = 14 банок
Знаете ответ?
Сомневаетесь в ответе?
Найдите правильный ответ на вопрос В одному бiдонi 24кг. олii а в другому на 6 кг менше . Усю олiю розлили в банки по 3кг у кожну. Скiльки банок було потрiбно? по предмету Математика, а если вы сомневаетесь в правильности ответов или ответ отсутствует, то попробуйте воспользоваться умным поиском на сайте и найти ответы на похожие вопросы.